21 juli 2020

Onze producten

l’Equipage heeft nu ook topkwaliteit verzorgingsproducten in haar assortiment. U kunt deze kopen in onze winkel aan de Jan van Galenstraat 139 of bestellen via het formulier onderaan deze pagina.
Als u vijf producten of meer tegelijk bestelt betaalt u geen € 7,50 verzendkosten.

ViNa Shampoo

Breng de Fabulous Curl Shampoo aan op nat haar. Masseer de shampoo goed in en spoel daarna grondig uit. Indien nodig herhalen. Behandel na het wassen met shampoo, het haar met de ViNa Leave in Conditioner, die wordt niet uitgespoeld!

€ 19,50

ViNa Organic Mousse

Organic Mouse is zeer geschikt voor fijn en normaal haar. Met drie of vier pompjes geeft deze al een stevige medium hold. De mousse is door de exotische mix van kamille en citrus een versterkende mousse met eigenschappen die we goed kunnen gebruiken tijdens het föhnen.
De ViNa Mousse gebruik je voordat je de ViNa Leave in conditioner of de ViNa Flexseed Gel gebruikt, ViNa Mousse geeft volume dus zorg dat dit goed op de aanzet is gesmeerd en doorgekamd naar de punten, borstel en kneed vervolgens de andere producten daarna in, laat het haar aan de lucht drogen of droog het met een diffuser op de laagste stand.

€ 22,50

ViNa Flaxseed Gel

Gebruik Spectacular Flaxseed Gel na het wassen en conditioneren van het haar. Aanbrengen op handdoekdroog haar over de ViNa Leave In Conditioner of over de Foaming Mousse Organic. Neem de gewenste hoeveelheid lijnzaadgel in de palm van de hand en verdeel de gel gelijkmatig over het haar of kneed het in de punten van het haar. Breng het haar in het gewenste model en laat het haar aan de lucht drogen of droog het met een diffuser op de laagste stand.

€ 22,50

ViNa Leave In Conditioner

ViNa is een leave in conditioner voor droog en poreus haar. ViNa maakt het haar doorkambaar en verzwaardt niet! Deze leave in conditioner is geschikt voor alle krul typen haar.
Gebruiksaanwijzing: op gewassen haar verdelen en niet uitspoelen!
Advies: wissel altijd af met producten.

€ 17,95

ViNa Wonder Oil

De ViNa wonder Oil is een olie voor de hoofdhuid. Deze olie voedt, hydrateert en stimuleert de haargroei, ook ideaal voor droog tot jeukende plekjes op de hoofdhuid.
1x in de week te gebruiken, 5-10 minuten inmasseren en de volgende dag uitwassen.

€ 9,50

Al onze producten zijn Vegan en Parabeen vrij.

Ze zijn verkrijgbaar in onze winkel aan de Jan van Galenstraat 139.

fotografie: www.foreverimages.nl

Bestellen

U kunt onze producten bestellen met het formulier hiernaast. Bij bestelling van meer dan vijf producten betaalt u geen € 7,50 bezorgkosten.

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen sturen wij u een bevestiging met daarin het totaalbedrag en hoe u dit kunt betalen.
Na ontvangst van uw betaling sturen wij u direct uw bestelling toe.

Als u heeft aangegeven dat u de bestelling wilt komen ophalen laten wij u weten wanneer deze voor u klaarstaat.

Bestelformulier

Alle * gemarkeerde velden zijn vereist.

  naam*

  e-mail*

  telefoon*

  straat en huisnr.*

  postcode*

  woonplaats*

  Ik bestel onderstaand(e) product(en):

  aantal 

  Curl Shampoo à € 19,50

  aantal 

  Foaming Mousse à € 22,50

  aantal 

  Flexseed Gel à € 22,50

  aantal 

  Leave In Conditioner à € 17,95

  aantal 

  ViNa Wonder Oil à € 9,50

  Ik kom mijn bestelling ophalen in de winkel aan de Jan van Galenstraat 139

  opmerkingen